top of page

Apputveckling

Vi är specialister på apputveckling – från första skiss till färdig produkt

Nyckeln till lyckad apputveckling

En bra app är enkel att använda och förenar attraktiv design med funktionalitet och affärsbehov. Med snabba förändringar av plattformar och ramverk är teknikval, kompatibilitet och noga planering mycket viktigt.

Hos oss får du ett eget team med specialister inom apputveckling som ser till att din app särskiljer sig genom kvalitet och utmärkt användarupplevelse.

Ska du bygga en ny mobilapp eller behöver du utveckla en befintlig applikation med ny funktionalitet? Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Från koncept till kod och lansering

Med de senaste plattformarna för apputveckling bygger vi kostnadseffektiva appar optimerade för både mobil och webb. Vi utvecklar applikationen i nära samarbete med dig som kund och hjälper till med design, infrastruktur, utveckling och release i AppStore och Google Play. Med noggrann kodning och testning ser vi till att du har en funktionell app som är enkel att använda.

Vi ser till att du väljer rätt app

Det är viktigt att välja en teknik som passar appens specifika krav och mål. Vi hjälper dig att navigera och välja rätt typ av app utifrån funktionalitet, prestanda och andra förutsättningar.

Från koncept till kod och lansering

UX står för User Experience, användarupplevelse på svenska. UX-design handlar om att skapa produkter eller system som möjliggör för en meningsfull och relevant användarupplevelse. UX sträcker sig längre än en estetiskt tilltalande design och kärnan i vår UX-process är alltid användaren. Deras behov och önskemål är vår kompass och vårt huvudmål är alltid att skapa unika upplevelser anpassade efter era kunder.

Native appar

Ger optimal prestanda och full tillgång till enhetens funktioner. En native app är specifikt utvecklad för iOS eller Android.

Progressiva webbappar

En flexibel lösning som erbjuder app-liknande upplevelser direkt i webbläsaren, tillgänglig offline och är universellt kompatibel.

Hybridappar

En kostnadseffektiv bro mellan webb och native som ger en bred tillgänglighet över olika plattformar med en enda kodbas.

Vi är specialister på apputveckling

Teknisk utveckling och förändrade användarvanor ger både nya utmaningar och nya möjligheter, vilket ställer krav på apputvecklare att vara uppdaterad inom det senaste. På Arizon kan vi mycket om det mesta inom apputveckling och har kunskap i bland annat Android, iOS, Kotlin, Swift och React Native. 

Vill du prata med en specialist? Kontakta oss!

bottom of page