top of page

Software Development as a Service

Software Development as a Service är lösningen som gör det möjligt att bygga högpresterande tech-team med all kompetens du behöver - snabbt, skalbart och kostnadseffektivt. 

Vill ni snabbt expandera ert nuvarande utvecklingsteam eller är ni i process av att sätta upp något nytt från scratch? 

Arizon skapar tech-teamet ni behöver, oavsett om det är en eller flera resurser ni saknar. Våra seniora konsulter hjälper er att utveckla omfattande produktstrategier, säkerställer att er idé passar marknaden och att vi tillsammans väljer rätt techstack och bygger er produkt från scratch. 

 

Vi är experter på utveckling och genom vår Software Development as a Service modell får ni ett dedikerat team på plats up and running inom en månad. 

  • Ett komplett tech-team

  • Snabbt & kostnadseffektivt

  • Skalbart och flexibelt

Vill du prata med någon av våra utvecklare för att se vad vi kan göra för just er? Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

Tack för meddelandet!

Utveckla er produkt 3X snabbare med Software Development as a Service

Att hitta och anställa eller anlita de allra bästa utvecklarna är bara den första stora utmaningen. Därefter gäller det att snabbt få nya medarbetare eller konsulter produktiva. Den här processen brukar ta upp mot 6-12 månader. 

På Arizon handplockar vi våra konsulter och skapar skräddarsydda team anpassade efter just er organisation och era mål. Inom två månader är våra konsulter på plats och integrerade i er verksamhet.

Vanliga frågor och svar:

Vad är Software Development as a Service?

 

Software Development as a Service kännetecknas av sin flexibilitet och skalbarhet och innebär att företag outsourcar sina behov av mjukvaruutveckling. Modellen gör det möjligt att få tillgång till ett brett utbud av expertis och resurser, utan de kostnader som ofta annars är förknippade med att utöka sina interna team. 

 

När är Software Development as a Service en bra lösning? 

 

Idag välkomnas flexibla och skalbara modeller oavsett bolagsstorlek eller bransch. Software development as a Service är lösningen för alla organisationer i behov av expertis inom utveckling. Det kan vara inför projekt som kräver extra resurser, specialistkompetens inom specifika områden eller när det dyker upp ett långsiktigt behov av stöd. Mindre företag kan välja tjänsten som alternativ till ett internt utvecklingsteam.  


 

Vad kostar Software Development as a Service?

 

För projekt som byggs från grunden, eller när en ny lösning ska drivas av ett självständigt team är ett upplägg med två heltidsutvecklare en perfekt lösning. För en grundkostnad om 250,000 SEK/månaden får ni ett komplett produktutvecklingsteam som ni enkelt kan skala upp efter behov. Lösningen motsvarar ett timpris om 750 SEK/h 


Vid projekt som utöver utveckling kräver att vi skapar en optimal användarupplevelse får ni, utöver två heltidsutvecklare full tillgång till våra UX/UI-designers för 325,000 SEK/månaden. Lösningen motsvarar ett timpris 650 SEK/h.

Våra priser kan variera beroende på tekniska krav. Kontakta oss så pratar vi mer om just era behov!  

bottom of page