top of page

AI-utveckling

Från insikt och analys till AI-utveckling och implementering.  Optimera din verksamhet och utveckla ny försäljning med AI och Machine Learning.

Hur långt har din verksamhet kommit med AI?

AI går att använda på många olika sätt. Det kan ta formen av en digital assistent genom ChatGPT eller genom AI-utveckling bli till en helt egen tjänst som du kan erbjuda dina kunder.

 

Beroende på hur långt din verksamhet har kommit i AI-resan kan du ta hjälp av våra specialister på fyra nivåer.

 

Vill du veta vad AI kan göra för din verksamhet eller behöver du hjälp med AI-utveckling i pågående projekt? Kontakta oss!

Explore – Se möjligheter med AI och Machine Learning

Hitta möjligheter att använda AI och automatisering genom temadagar och workshops. Du får insikt i vilken data du har och kan generera, och hur du använder den för att utveckla nya produkter och funktionalitet mot dina kunder. Vi tittar också på hur du kan använda AI och Machine Learning (ML) för att arbeta smartare internt i verksamheten.

Boost – Kom igång med AI-utveckling

För företag som är nyfikna på AI och som har en del data, men som är osäkra på hur den går att använda. Med genomlysning och workshops identifierar vi behov och möjligheter att använda AI och automation. Du får också insikter för nya sätt att tänka kring din verksamhet i förhållande till AI-utveckling och ML.

Refine – Förfina pågående projekt med AI

Utveckla pågående projekt eller processer med AI och automation genom djupgående analys av dataflöde för att se var du kan agera för att få bättre säkerhet i dina modeller. Du får förslag till förbättringar och komplement, och kanske upptäcker vi också fler användningsområden för AI.

Accelerate – Få mer expertis inom AI-utveckling

För verksamheter som kommit en bra bit med sin AI-arbete, men som behöver mer expertis inom AI-utveckling. Det kan vara för att utveckla pågående projekt och användningsområden eller start nya. Du vet vad du vill göra – nu är det bara att accelerera lösningen och finna de mest optimala sätten att produktionssätta AI.

Ta kontakt med vårt team för AI-utveckling!

bottom of page