top of page
Skärmavbild 2023-12-05 kl. 12.01_edited.jpg
informind_logo.png

informind

Ta kontroll över dina B2B-digitala marknadsföringsinsatser

Informind skapades genom djup erfarenhet av att arbeta med beslutsfattare inom B2B-digital marknadsföring. Verktyget hjälper dig att fatta bättre beslut genom att få kontroll över dina digitala marknadsföringsinsatser. Informind kopplar samman dina digitala kanaler och samlar in all marknadsföringsdata, våra algoritmer beräknar sedan dina nyckeltal. Informind hjälper helt enkelt dig att spendera din värdefulla tid och energi på rätt saker, så att du kan maximera din ROI.

image_edited.jpg

Inte bara insikter du vill ha, insikter du behöver.

Informind erbjuder en automatisk insamling av data och kopplar samman dina digitala kanaler. Verktyget presenterar en analys med nyckeltal som faktiskt är relevanta för dig.

Genom insikter om vilka av dina digitala marknadsföringsaktiviteter som har presterat bäst och vilka kanaler som har genererat högst ROI, bygger du en stabil grund för att basera dina framtida strategier på.

Analytics as a Service - Informind hjälper dig hela vägen från datainsamling och visualisering till att stödja insikter och implementera förändringar i din marknadsföringsstrategi.

Case tidslinje

November 2020 - Juli 2021

Augusti 2021- Juni 2022

Juli 2022 - 

Arizon utvecklar den första versionen av Informind SaaS-produkten i nära samarbete med våra B2B-marknadsföringsexperter.

Informind får sina första kunder, och produkten utvecklas kontinuerligt i samarbete med marknaden och kunderna. Marknadsförings- och försäljningsinsatserna intensifieras.

Emma kliver in som Informinds första anställda för att hjälpa till att skala företaget.

Skapad för att ge marknadsföringschefer inom B2B bättre kontroll över sina digitala marknadsföringsaktiviteter.

"Personerna bakom Informind har omfattande erfarenhet inom digital marknadsföring, systemutveckling och konsultarbete. Vi skapade Informind för att maximera kundens synlighet och kontroll över digital marknadsföring, utan att behöva göra stora investeringar i mjukvara och konsultstöd."

 - Emma Wretman, Partner &

Business Developer Informind

Informind-8538.jpg
bottom of page